Ha az alább felsoroltakon kívűl egyéb hajtástechnikai elemekre van szüksége kérjen ajánlatot,beszerezzük rövid szállítási határidővel.
22.

Lánckerekek

kategóriák

előfúrt agyas

laplánckerék

kúpos szorítós lánckerék

edzett fogú lánckerék

csapágyazott lánckerék

öntöttvas lánckerék

duplex lánckerék

HAJTÁSTECHNIKA KATALÓGUSOK

Napjainkat a felgyorsult idő, a rohanás jellemzi. Az élet és a munka területén is egyre inkább jellemző, hogy rövid idő alatt minél több és nagyobb eredményt legyünk képesek elérni. Igaz ez az ipar minden területére, ott is, ahol a hajtástechnika eszközeit veszik igénybe nap, mint nap.

Cégünk már több mint 20 éve foglalkozik különböző alkatrészek, műszaki kiegészítők forgalmazásával, ezen belül is a hajtástechnikai és tömítéstechnikai elemek értékesítése vált egyik fő profilunkká.

Termékeink gyártásánál figyelembe vesszük, hogy az olyan lényeges tulajdonságok játszanak főszerepet az egyes alkatrészeknél, mint a hosszú élettartam, a kopásállóság, a rozsdának és egyéb behatásoknak ellenálló alapanyag.

Széles termékkínálatunkban megtalálhatóak variátorszíjak, fogaskerekek, bordástengelyek, laposszíjak, de még mosógépszíjjal is kereskedünk. Ne kockáztassa meg, hogy egy rosszabb minőségű alkatrész miatt időt és profitot veszítsen, hanem dolgozzon kiváló minőségű hajtástechnikai alkatrészekkel!

parallax background

Hívjon most!